2013. november 18., hétfő

Játék!

Most játszok egy gyönyörűséges csomagért Adrinál (ha ide kattintasz eléred az oldalt), de hamarosan jelentkezek bejegyzéssel is. 



2013. november 4., hétfő

Végre egy kis hímzés


Na azért nem vittem túlzásba. A Nemzetközi RR novemberi madárkáját hímeztem ki. Már csak kettő van hátra, vagyis remélem kettő. A decemberi madarat egyenlőre nem tudom hímezni, mert elveszett Franciország és Románi között a kendő. Zsuzsa, a tulajdonosa, már az FB-n is kerestette. Remélem meglesz, ha nem újra hímezzük. 
Ez a kendő Bettié, nekem ez tetszik a legjobban. Gyönyörű kereteket hímzett. A képeken nem látszik, de ez egy rusztikus aida. Nagyon tetszik, annak ellenére, hogy én vászon hívő vagyok. 



Ez a hétvégén készült. Az FB Karácsonyi SAL 2013-ba is bekapcsolódtam. Több mintából lehet választani. Ezt a Jardin Privé mintát már régen kinéztem, most legalább elkészül. Gyorsan lehet vele haladni. A feliratot megváltoztatom, jobb szeretem, ha magyar a felirat. Az eredetin gombok vannak a fán, ami tetszik is, én olyan gyöngyházas gombokat szerettem volna, de itt Losoncon nem találtam eddig. Ha nem sikerül, akkor olyan pókháló rózsákat (na most ezt jól megmondtam :-) hímzek a helyükre. Remélem még a  héten sikerül befejeznem. Olyan jó volt már tűt fogni, nagyon hiányzott.


Október 26.-án Bogácson voltunk a Tárcsás Ételek Fesztiválján. Ha időm kiadja, mutatok a héten pár képet. Igaz a kajáról majdnem lekéstünk, de jártam a Hagyományőrző Házban és a vásáron is láttam pár szépséget. A tájházról lemaradtam - zárva volt, és a templomig sem jutottam el - ennek már az én lustaságom volt az oka. De jövőre már mi is sütünk, a férjem benevezett :-) így biztos lesz még alkalmam.

Szép napot minden látogatómnak!